Cégünk vezeték nélküli, nagy sávszélességű, állandó Internet hozzáférést biztosít mikrohullámú összeköttetésen keresztül Tamási és a környező településeken. Az új technológiának köszönhetően gyorsan telepíthető, járulékos telekommunikációs költségek, telefondíjak és más rejtett költségek nélkül.
Nagy hangsúlyt fektetünk munkáinak előkészítésére. A számítógépes hálózatok helyes működését és a gondos tervezés szavatolja. Ez a megbízó igényeinek pontos felmérésével kezdődik. A megfelelő eszközök kiválasztása az igények, és az anyagi lehetőségek alapján történik.

 

A TamasinetNet mikrohullámú hálózatát használva az Ön lakásában, irodájában is megállás nélkül internetezhet anélkül, hogy telefonszámlája miatt kellene aggódnia.

 

A számítástechnika, és telekommunikáció robbanásszerű fejlődése következtében ma már minden magánszemély, vállalkozás, cég, iroda elengedhetetlen kelléke a számítógép, és az Internet. Ezeknek az eszközöknek a hatékonyabb felhasználását és az egyre népszerűbb Internet elérésének a lehetőségét tudjuk megteremteni egy megfelelő hálózat kiépítésével.
A technológia gyors fejlődése, az Internet elterjedése következtében előtérbe került nem csak a sávszélesség, de a gyors kivitelezés és rendszerbe állítás jelentősége is. Cégünk ezeket teremti meg az Ön számára.

 

További információk:

  • Amennyiben Ön nem talál csomagjaink között az Ön igényeinek megfelelőt, lehetőség van személyre szabott ajánlat készítésére is.

  • A negyed évet, fél évet vagy egy évet egy összegben fizetők számára további kedvezményeket tudunk biztosítani.

  • A díjcsomagok közötti váltás térítésmentesen igénybevehető és a következő hónap elsejétől lép érvénybe.

 

Kérésre lakossági és céges ügyfeleinknek otthoni, irodai ill. kültéri figyelő kamerarendszereket tudunk telepíteni, melyet a világon bárhol, az internetre kapcsolódva tudnak rajtunk keresztül nézni, ellenőrizni.

 

Rendszerünkkel el tudunk jutni a települések külterületén lévő ingatlanokra is akár erdők közepén lévő tanyákba is -számos referenciánk van erre is-, az ott élők nagy örömére, vagy akár rendezvények átmeneti internet ellátását is vállaljuk.


Ezen települések ellátását mind a saját tervezésű és tulajdonú többnyire mikrohullámú rendszerű gerinchálózatunkon üzemeltetjük.

Cégünk külön foglalkozik cégek, hivatalok irodáinak, telephelyeinek biztonságos adatátviteli összeköttetésének tervezésével, kivitelezésével, üzemeltetésével.

 

 

Самая качественная в округе гидроизоляция подвала