A TamasiNET Kft. gyakorlattal és tapasztalattal forgalmaz, telepít és üzemeltet térfigyelő,és IP kamera rendszereket és digitális képrögzítõ-rendszereket.

Alkalmazási területek:

- személy és teherforgalom megfigyelése
- parkolók
- üzemanyagtöltő állomások
- bejáratok (személyzet, áruszállítás)
- lift előterek, közlekedők
- vagyonvédelem
- eladóterek, raktárak

A megfigyelt helyszíneken, területeken zajló eseményeket a monitoron lehet megfigyelni, ezzel egy időben automatikus tárolás zajlik, így lehetőség van a felvétel későbbi lejátszására, a felvett anyag szükséges formátumban való mentésére és archiválásra.

    A kamerák objektívei a feladatnak megfelelő széles skálából választhatók. A rendszereket igény szerint fekete-fehér vagy színes kamerákkal tudjuk szállítani. Pl. rossz látási viszonyokra nagy fényérzékenységű, igény esetén éjjel is látó kamerákkal tudjuk installálni a rendszereinket.    

IP alapú kamera rendszer

Gyors telepíthetőség, strukturált hálózattal rendelkező épületekben. A kamerák IP címükkel azonosítottak, a hálózatról bárhonnan elérhetők. Képrögzítés célszoftverrel történik, mely testreszabhatóan paraméterezhető. Az internet felhasználásával több telephelyen elhelyezett kamera összefűzhető egy központi ellenőrző felületre.

   

A felhasználói felület jól áttekinthető, távolról menedzselhető. A kamerák névvel elláthatók, szín és kontraszt viszonyaik egyesével állíthatók. Monitoron láthatjuk egy kamera képét, vagy akár 16 kamera képét egy időben.

A kamerák jele egy PC-ben elhelyezett Geovision,NUUO kártyára vagy digitális multiplexerre futnak. A kártya a képet digitalizálja, és minden további feldolgozásnak a digitalizált képek az alapjai. (rögzítés, visszajátszás, archiválás)

A szoftver mozgásra és fényváltozásra való érzékenysége beállítható. Ilyenkor a rögzítés csak esemény esetén történik. A rögzített események naplózottak, visszajátszhatók. Állóképeket lehet nyomtatni vagy videóállományként menteni.

 

A videószerver a belső hálózaton elérhető, a jogosultsággal rendelkezők a kamerák képeit itt is figyelemmel kísérhetik. (pl. az őrségen kívül a bolt, telephely, stb... vezetésével megbízott személy) Hálózattal nem rendelkező telephelyeken plusz felügyeleti gépet (gépeket) tudunk szállítani.

A szerver INTERNET  kapcsolat segítségével az internetről elérhető és felügyelhető. A jelszó ismeretében az összes kamera képe távolról is megtekinthető.

Lehetőség van az összes kamera és a videószerver szünetmentes áramforrásra csatlakoztatására. Ennek előnye, hogy a rendszer tápellátása védett, a monitorozás és rögzítés áramkimaradás esetén (akár szabotázsmiatt) folytatódik, a szünetmentes kapacitásától függően.

Самая качественная в округе гидроизоляция подвала