TamasiNet Kft.

Internet, szélessávon bárhol, bármikor

Részletek
 • Web MAIL

  Tamasinet Kft. webmail rendszere

  Read More
 • Internet szolgáltatás

  Lakossági, és Vállalati csomagjaink

  Read More
 • Térfigyelő Kamerarendszerek

  Kis és nagyrendszerek (analóg IP) tervezése kiépítése

  Read More
 • 1
 • 2
image
Gyermekvédelmi szoftver

Gyermekvédelmi szoftver

Ön is tart attól, hogy a váratlan, ijesztő vagy felnőtteknek szóló tartalmak károsan hatnak gyermeke lelki fejlődésére?.

Norton Family

Az internet korunk legnagyobb tudástára, de nem szabad elfelejteni,hogy veszélyeket is rejt!

.

Friss tanulmányok kimutatták, hogy az internetező gyermekeink · zaklatása világszerte rohamosan növekszik · 70%-a találkozott már pornóval szörfölés közben · tájékozatlanságuk és a szülők gondatlansága miatt naponta több millió kép kerül az internetre szülői ellenőrzés nélkül · 80%-a naponta több mint 3 órát internetezik .

Részletek
 

Cégünk vezeték nélküli, nagy sávszélességű, állandó Internet hozzáférést biztosít mikrohullámú összeköttetésen keresztül Tamási és a környező településeken. Az új technológiának köszönhetően gyorsan telepíthető, járulékos telekommunikációs költségek, telefondíjak és más rejtett költségek nélkül.
Nagy hangsúlyt fektetünk munkáinak előkészítésére. A számítógépes hálózatok helyes működését és a gondos tervezés szavatolja. Ez a megbízó igényeinek pontos felmérésével kezdődik. A megfelelő eszközök kiválasztása az igények, és az anyagi lehetőségek alapján történik.

 

A TamasinetNet mikrohullámú hálózatát használva az Ön lakásában, irodájában is megállás nélkül internetezhet anélkül, hogy telefonszámlája miatt kellene aggódnia.

 

A számítástechnika, és telekommunikáció robbanásszerű fejlődése következtében ma már minden magánszemély, vállalkozás, cég, iroda elengedhetetlen kelléke a számítógép, és az Internet. Ezeknek az eszközöknek a hatékonyabb felhasználását és az egyre népszerűbb Internet elérésének a lehetőségét tudjuk megteremteni egy megfelelő hálózat kiépítésével.
A technológia gyors fejlődése, az Internet elterjedése következtében előtérbe került nem csak a sávszélesség, de a gyors kivitelezés és rendszerbe állítás jelentősége is. Cégünk ezeket teremti meg az Ön számára.

 

További információk:

 • Amennyiben Ön nem talál csomagjaink között az Ön igényeinek megfelelőt, lehetőség van személyre szabott ajánlat készítésére is.

 • A negyed évet, fél évet vagy egy évet egy összegben fizetők számára további kedvezményeket tudunk biztosítani.

 • A díjcsomagok közötti váltás térítésmentesen igénybevehető és a következő hónap elsejétől lép érvénybe.

 

Kérésre lakossági és céges ügyfeleinknek otthoni, irodai ill. kültéri figyelő kamerarendszereket tudunk telepíteni, melyet a világon bárhol, az internetre kapcsolódva tudnak rajtunk keresztül nézni, ellenőrizni.

 

Rendszerünkkel el tudunk jutni a települések külterületén lévő ingatlanokra is akár erdők közepén lévő tanyákba is -számos referenciánk van erre is-, az ott élők nagy örömére, vagy akár rendezvények átmeneti internet ellátását is vállaljuk.


Ezen települések ellátását mind a saját tervezésű és tulajdonú többnyire mikrohullámú rendszerű gerinchálózatunkon üzemeltetjük.

Cégünk külön foglalkozik cégek, hivatalok irodáinak, telephelyeinek biztonságos adatátviteli összeköttetésének tervezésével, kivitelezésével, üzemeltetésével.

 

 

Szolgáltatásaink

Keressen szolgáltatásink között


Internet szolgáltatás

Lakossági, és vállalati csomagok


Térfigyelő kamerarendszerek

Közterületi, önkormányzati, lakossági analog, illetve IP alapu rendszerek tervezése építése..


Riasztórendszerek

Vezeték nélküli riasztórendszerek tervezése építése.

image

Jablotron

GSM átjelzős , vezetéknélküli riasztórendszerek.

Részletek
image

Térfigyelő rendszerek

Interneten elérhető, nagysebességü SPEED dom kamerák

Részletek
image

Otthoni rendszerek

Analog,IP alapu kisvállalati, és otthoni rendszerek

Részletek
image

Internet

Korszerü wireless szolgáltatások

Részletek
 
Самая качественная в округе гидроизоляция подвала